Lifestyle

Great Creation Wedding Planner Shah Alam

Oleh Mohd Rasul

Great Creation Wedding Planner | Sebelum melaksanakan sesuatu majlis perkahwinan, bakal pengantin dinasihatkan untuk berjumpa terlebih dahulu dengan wedding planner atau event planner untuk mendapatkan khidmat nasihat daripada mereka yang lebih pakar supaya majlis dapat dijalankan dengan lebih lancar.

Kahwin ni sekali seumur hidup pastinya bakal pengantin inginkan perjalanan majlis berjalan dengan lancar tanpa ada sebarang masalah dan seterusnya memberikan 1001 kenangan yang tidak akan dilupakan sampai bila-bila. Baru la seronok nak bercerita dengan anak cucu nanti. Oleh yang demikian, inilah tugas wedding planner yang akan memastikan perjalanan majlis anda berjalan dengan lancar.

Great Creation Wedding Planner Shah Alam Untuk Bakal Pengantin

wedding planner shah alam

Great Creation merupakan salah satu wedding planner (Perunding Perkahwinan) dan event planner (Perancang Acara) yang beroperasi sepenuhnya di Shah Alam, Selangor semenjak tahun 2013 lagi. Selain itu, Great Creation bukan sahaja terlibat dengan acara-acara perkahwinan sahaja, malah acara-acara lain pun pihak mereka terlibat seperti acara majlis makan malam, malam anugerah, acara pelancaran dan hari graduasi.

Antara perkhidmatan yang ditawarkan seperti pelamin, katering, lokasi perkahwinan, busana pengantin, jurufoto dan juru video professional, kad kahwin eksklusif, tarian tradisional dan cenderahati. Segala perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak Great Creation akan memastikan anda dapat layanan dan hasil yang memuaskan hati dan bersesuaian dengan bajet masing-masing.

Great Creation juga meliputi perkhidmatan seluruh Shah Alam, Selangor dan seluruh kawasan Lembah Klang. Jadi bakal pengantin yang nak mencari wedding planner boleh dapatkan khidmat Great Creation untuk majlis anda.

Dewan Yang Great Creation Tawarkan

wedding planner shah alam kuala lumpur

Jika anda masih lagi tercari-cari lokasi atau dewan untuk majlis perkahwinan atau apa-apa acara, berikut adalah senarai dewan yang ditawarkan oleh Great Creation.

  • Laman Kayangan Shah Alam
  • Laman Qaseh Shah Alam
  • Chancellor Hall MSU
  • Shah Alam Convention Centre (SACC)
  • IDCC Shah Alam
  • Dewan Raja Muda Musa (DRMM) Shah Alam
  • Laman De’Orchid Gombak Setia
  • Dewan Warga Emas Shah Alam
  • The Space Shah Alam

Harga yang ditawarkan oleh Great Creation adalah amat berpatutan mengikuti bajet pelanggan. Dewan-dewan diatas adalah meliputi pakej perkahwinan, katering, P.A System, dekorasi dan sebagainya.

great creation wedding planner great creation wedding planner selangor

Kepada anda yang inginkan perkhidmatan wedding planner untuk dapatkan nasihat dan bantu melancarkan perjalanan majlis anda, tak payah buat masa lagi! Pilihlah Great Creation sebagai wedding planner dan event planner anda.

Kami galakkan anda terus hubungi dengan pihak mereka untuk dapatkan info lebih lanjut seperti harga, catalog dan lain-lain lagi.

Great Dream Creation
No 5-1, Jalan Singa J 20/J,
Seksyen 20,
40300 Shah Alam, Selangor.
Masa Operasi:
9.30am – 5.30pm

No. Telefon:
+6019 2503090 / +6012 2533973

Facebook | Instagram | Website

Mengenai Penulis

Mula menulis blog sejak dari tahun 2015 sehingga kini, Mohd Rasul merupakan front end web designer dan blogger sepenuh masa yang berasal dari Shah Alam, Selangor. Sehingga kini saya telah menghasilkan pelbagai jenis laman web untuk pelanggan-pelanggan saya dan mempunyai lebih 5 tahun pengalaman didalam bidang ini. Anda boleh lihat Portfolio saya jika anda berminat untuk mengetaui lebih lanjut mengenai perkhidmatan saya.

4 komen pembaca

    • Mohd Rasul
      Mohd Rasul

      gambar2 dari photographer professional 🙂

  1. Bestnyaa kalau tinggal kat Shah Alam.. Killa duk Terengganu tak banyak choice sangat wedding planner.. mostly yang power2 mesti dari Selangor dan Johor.

    • Mohd Rasul
      Mohd Rasul

      lembah klang memang lubuk bisnes sebab tu ramai yg power2 kat area ni hehe

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

CommentLuv badge

Lagi Artikel Menarik