Lifestyle

Printing Baju Murah Di Oh Tshirt Shah Alam

Oleh Mohd Rasul

Mencari printing baju dan tshirt murah di Shah Alam? Oh Tshirt merupakan jenama dibawah FZ Multicreation dan KilangBaju yang dikendalikan oleh anak muda yang minat dalam cetakan baju bermula dari alam universiti lagi. Hari demi hari jenama Oh Tshirt semakin dikenali ramai dalam menyediakan perkhidmatan print baju murah di Shah Alam.

Menyedari permintaan yang tinggi dari pengguna di sekitar Shah Alam yang inginkan print baju murah, maka lahirnya Oh Tshirt untuk memenuhi permintaan ini. Oh Tshirt telah memulakan operasinya pada tahun 2011 bermula dari menawarkan perkhidmatan print baju murah secara online dan kini Oh Tshirt telah melebarkan perniagaannya melalui online dan juga offline untuk pelanggan mendapatkan perkhidmatannya dengan lebih mudah.

Printing Baju Murah Di OhTshirt

oh tshirt printing baju murah di shah alam

Oh Tshirt merupakan sebuah jenama yang lebih menumpukan kepada perkhidmatan print tshirt, print baju, sulaman komputer dan baju korporat dan sehingga kini Oh Tshirt telah menghasilkan puluhan ribu cetakan tshirt yang rata-ratanya pelanggan dari badan kerajaan dan syarikat swasta.

Antara pelanggan-pelanggan yang pernah menggunakan perkhidmatan Oh Tshirt adalah Kementerian Pembangunan Wanita, UiTM Shah Alam, UNISEL, RTM, UIA, Labuan Sea Challenge, Kumpulan Media Karangkraf, Sime Darby, Maybank, TV3, KASTAM dan banyak lagi.

print tshirt murah ohtshirt shah alam

Selain dari perkhidmatan print tShirt, print baju, sulaman komputer dan baju korporat, Oh Tshirt juga menawarkan perkhidmatan cetakan untuk cenderahati korporat seperti Woven Bag, piala, pingat, keychain dan banyak lagi untuk memenuhi permintaan pelanggan.

Walau terdapat banyak persaingan didalam industri print baju ini, Oh Tshirt masih mampu untuk berdiri teguh memenuhi permintaan pelanggan dengan menawarkan print baju yang murah dan hasil kerja yang berkualiti.

ohtshirt di majalah maskulin

Oh Tshirt juga pernah menghiasi majalah Maskulin sebanyak 3 keluaran dan ini membuktikan penjenamaan Oh Tshirt semakin dikenali oleh orang ramai dari masa ke semasa.

Cawangan Oh Tshirt Di Negeri Melaka

Oh Tshirt juga telah melebarkan perkhidmatannya di Negeri Melaka dimana di cawangan ini telah beroperasi hampir 1 tahun semenjak pembukaannya di Melaka. Dengan penubuhan cawangan ini, ia memudahkan pelanggan di negeri Melaka untuk menggunakan perkhidmatan Oh Tshirt dan kemungkinan Oh Tshirt akan memperkembangkan perkhidmatannya di negeri-negeri lain pada masa akan datang.

Bagi anda yang tercari-cari tempat untuk print tShirt, print baju dan cenderahati dengan harga yang berpatutan dan berkualiti, bolehlah dapatkan perkhidmatan ini di Oh Tshirt.

______________

FZ MULTI CREATION ENTERPRISE
No. 17A, Jalan Kristal K7/K,
40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.
Tel: 03-5523 6785 / 017-378 0309
Email: admin@ohtshirt.com.my
Laman Web: www.ohtshirt.com.my
Facebook: Oh Tshirt Facebook
Instagram: Oh Tshirt Instagram

Cawangan Negeri Melaka

MAFEYA NETWORK
No. 86, Jalan PJ 18,
Taman Pertam Jaya,
75050 Melaka.
Tel: 017-384 5646
Email: ohtshirtmelaka@gmail.com

Mengenai Penulis

Mula menulis blog sejak dari tahun 2015 sehingga kini, Mohd Rasul merupakan front end web designer dan blogger sepenuh masa yang berasal dari Shah Alam, Selangor. Sehingga kini saya telah menghasilkan pelbagai jenis laman web untuk pelanggan-pelanggan saya dan mempunyai lebih 5 tahun pengalaman didalam bidang ini. Anda boleh lihat Portfolio saya jika anda berminat untuk mengetaui lebih lanjut mengenai perkhidmatan saya.

0 komen pembaca

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama komen artikel ini.

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

CommentLuv badge

Lagi Artikel Menarik